Commissie

Hans Flanderijn

Hans Flanderijn

Directielid en Gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn Incasso Gerechtsdeurwaarders

Hans Flanderijn als ruim 30 jaar actief in het credit management vakgebied. Op zijn 19de begonnen als vakantiewerker bij Flanderijn en Van Eck in Rotterdam. Nu is Hans 1 van de 6 directieleden van incasso-en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn. Begonnen met 23 collega’s, momenteel met ruim 600.

Emmelie Duine - Blok

Emmelie Duine - Blok

Stagecoördinator bij De Haagse Hogeschool | Eigenaar Empuur Huidtherapie

Emmelie is oprichter van Empuur Huidtherapie. Na het behalen van haar Bachelor (o.a. afstudeerstage bij Philips, Medical Devices Industry) heeft zij de nodige praktijkervaring opgedaan bij verschillende huidtherapeutische praktijken. In juli 2011 heeft zij een zelfstandige praktijk geopend. Vanaf april 2019 is de praktijk gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ed Ligthart

Ed Ligthart

Corporate identity specialist | corporate story | positionering

Ed is eigenaar van Identity Design en EF. Identity Design B.V. is een servicegericht grafisch ontwerpbureau dat adviseert op het gebied van visuele identiteit van organisaties en dat uitvoerend werkt aan corporate design (huis- en projectstijlen, online en offline). EF houdt zich onder andere bezig met schrijven van corporate stories.

Joris Duine

Joris Duine

Opticien bij Groeneveld Brillen en Contactlenzen B.V.

Joris is opticien bij Groeneveld Brillen en Contactlenzen sinds 2018. Hiervoor was hij enkele jaren werkzaam bij verschillende bedrijven als sales executive. Daarnaast staat hij vooral bekend als ‘de man van…’. Zijn liefde voor PSV steekt hij niet onder stoelen of banken, toch heeft hij een goede avond gehad bij Excelsior afgelopen november.

Pamela van Deenen

Pamela van Deenen

Business supporter en VA | Optimalisator | Levert rust en ruimte vanuit ProfSupport

Pamela is business supporter en virtual assistant voor andere zelfstandig professionals en ondernemers. Zij optimaliseert de werkomgeving, biedt structuur, rust, ruimte en overzicht. Ook is zij trainer op het gebied van efficiënter werken. Pamela doet dit met veel plezier en succes sinds 2010.

Vincent Martens

Vincent Martens

Vindingrijke bedrijfspositionering | Online communicatie

Vincent is zelfstandig ondernemer die op vindingrijke wijze bedrijven helpt met het behalen van hun doel. Hij is onder andere gespecialiseerd in wordpress websites bouwen. Vincent heeft een passie voor sociaal ondernemerschap en werkt veel voor Double Purpose.

1