Agenda

Seizoensaftrap 2021/2022

Dit seizoen openen we in het clubhuis. Een goede gelegenheid om bij te praten, banden aan te halen en te vernieuwen. Uiteraard ook hier met een drankje en lekker hapje. Iedereen met een ondernemende instelling is welkom om vrijblijvend sfeer te komen proeven en een bijeenkomst bij te wonen.

Datum: woensdag 6 oktober, 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Clubhuis NHC De IJssel

Aanmelden voor leden en geïnteresseerden: via bc@hcdeijssel.nl

Kookworkshop

We hopen dit evenement snel te mogen organiseren.

In seizoen 2019/2020 zouden we met elkaar genieten (als het goed is 😉) van een zelf bereid Italiaans sharing diner bij Chef Special in Rotterdam-Noord. We weten allemaal hoe dat seizoen verlopen is. Graag organiseren we deze avond alsnog in seizoen 2021/2022.
Aanmeldmogelijkheden via bc@hcdeijssel.nl volgen later.

Datum: opnieuw te bepalen op een zaterdag, 17.30 uur
Locatie: Chef’Special, Rotterdam-Noord

Laatste evenement


Golfclinic en lunch in Nieuwerkerk

Onze seizoensafsluiting was op 12 juni jl. met een golfclinic bij Golfbaan Hitland en een uitstekende verzorging door HIT Eten & Drinken!

Invulling van het programma: 

Tijdens de ontvangst met koffie, thee en lekkers was er uitgebreid mogelijkheid om bij te praten. We hadden elkaar lang niet gezien!
Hockeylovers als we zijn, was het leuk om eens met een golfclub in plaats van hockeystick in de weer te zijn. Opgesplitst in 2 teams kon er worden afgeslagen en geput. Hierna was het tijd voor nog wat drankjes en een heerlijke lunch. Gezelligheid kent geen tijd dus de middag vloog om. We kijken uit naar volgend seizoen: fijn om elkaar dan weer te ontmoeten!

Wil je ook eens sfeer komen proeven bij de Business Club? Mail ons dan via bc@hcdeijssel.nl je bent van harte welkom!

1