Agenda

Kookworkshop

We hopen dit evenement snel te mogen organiseren.

Op zaterdag 21 maart zouden we met elkaar genieten (als het goed is 😉) van een zelf bereid Italiaans sharing diner bij Chef Special in Rotterdam-Noord. Ontvangst: 17.30 uur.  Aanmeldmogelijkheden via  bc@hcdeijssel.nl volgen later.

Datum: opnieuw te bepalen op een zaterdag, 17.30 uur
Locatie: Chef’Special, Rotterdam-Noord

Laatste evenement


Ballen bij de buren

Onze seizoensaftrap was op 20 september j.l. met een Jeu de Boule clinic bij onze buren van de Jeu de Boules club Nieuwerkerk!

Invulling van het programma: 

Na de ontvangst met rondleiding over het terrein hebben we uitleg gekregen over de techniek en de puntentelling. Al snel waren de koppels gemaakt en konden de partijtjes beginnen. Er werd fanatiek gespeeld en de zon en gezelligheid vierde hoogtij. Tijd voor de heerlijke lunch en het bijpraten. Mooi om te zien hoe banden (coronaproof) werden aangehaald. Na nog een drankje of wat was het tijd om Dames 1 en Heren 1 te supporten.

De terugkoppeling was enthousiast dus het jeu-de-boulen is zeker voor herhaling vatbaar. Misschien wel van de winter op de binnenbanen: de mechanische ventilatie is per 10 personen in te stellen dus staat garant voor een gezonde zuurstofvoorziening!

Wil je ook eens sfeer komen proeven bij de Business Club? Mail ons dan via bc@hcdeijssel.nl je bent van harte welkom! 

 

 

1